Szolgáltatások

Régi épületek felújítása

 Az elavult régi villanyhálózat nem a mostani igényekre lett tervezve. Korábban nagyon kevés elektromos készülék volt. A vezetékek keresztmetszete, szigetelése, anyaga, az áramkörök elosztása nem megfelelő a mai modern elektromos berendezéseknek. Ha egy elavult villanyhálózatra csatlakoztatjuk a most kapható elektromos berendezéseket, a régi hálózat leéghet. Ezért javasoljuk minden épület felújításakor a villamos hálózat ellenőrzését,szükség esetén javítását,cseréjét. 


Új épületek kivitelezése

Az adott ingatlan elektromos kivitelezése a helyszíni felméréssel és az elképzelések, tervek megbeszélésével kezdődik. Itt sok dologra kell figyelni a leendő tulajdonosoknak és a kivitelezőnek is. Ha minden rendben alakul akkor a végén nagyon boldog tulajdonosoktól tudunk elbúcsúzni.

Kaputelefon

Házak esetleg lépcsőházak felújításánál gyakori dolog,hogy a kaputelefon kialakítása elmarad. A mostani digitális egységekkel már 2 eres vezetékkel is nagyon jó minőséget lehet elérni.. Van lehetőség több beltéri esetleg kültéri egység használatára valamint 2 kapu vezérlésére is. Mindezt lehet mobiltelefonról is működtetni

Extra dolgok

Az ingatlanokban már többféle, a tulajdonosoknak megfelelő hangosítást lehet kiépíteni. Ezek röviden:

-Házimozi -Ahogy tetszik: polarizációs szemüveggel, vagy akár aktív 3D-ben élvezheti kedvenc filmjeit. A hang betölti a szobát, tiszta, éles és tökéletes térélményt nyújt

-HiFI stereo - A sztereó erősítő az igényes otthoni zenehallgatás egyik alappillére. Az elmúlt évek házimozi őrülete háttérbe szorította a sztereózást, de mostanában ismét nagyobb az igény a minőségi zenehallgatásra. A sztereó erősítőkben kevesebb és jobb minőségű alkatrész van, rövidebbek a jelutak. Nincsenek olyan, a hangzást negatívan befolyásoló tényezők, mint LCD kijelző, 5-7-9 csatorna, különböző surround dekóderek, video áramkörök.

-Multiroom - Ezzel a rendszerrel könnyen megoldható, hogy komplett otthonunkat zenével töltsük meg, a hangminőség feláldozása nélkül. 


Biztonság

Az adott ingatlanhoz megfelelő védelmi rendszert lehet kiépíteni.

Kamerarendszer: - Többfajta külső és belső használatra alkalmas kamera van forgalomban. A képek rögzítésére is van lehetőség majd ezeket a felvételeket vissza lehet nézni. Megfelelő eszközzel online is lehet nézni a kamera képeit.

Riasztórendszer: - Az elkészült ingatlan megvédésére több megoldás létezik. Az egyik lehetőség a riasztórendszer kiépítése.. Itt van lehetőség távolról élesíteni,kikapcsolni, a riasztást a mobiltelefonon fogadni.

Kényelmi eszközök

Ha nem szeretne utazás közben azon gondolkodni,hogy vajon a vasalót kihúzta, a lámpákat lekapcsolta? Erre egy nagyon jó dolog a Hotelkártya Kapcsoló. A tervezés során az áramköröket csoportosítani kell,hogy működjenek kártya nélkül vagy sem. Ha a kártyát kiveszik akkor csak az a pár fogyasztó üzemel amelyre szükségünk van pl. hűtés,fűtés,biztonsági berendezések, sütő... stb. 

Út és rámpafűtés: - Ezzel biztonságossá jég és csúszásmentessé tehető a járda.lépcső és a gépkocsibehajtó is. A rendszer teljesen automatikusan működik, kis érzékelők vannak beépítve. Ha hideg van de nincs csapadék nem működik. Használatával elkerülhető a burkolatot és a környezetet is károsító vegyi anyagok használata

Intelligens otthonok

 Használatával leegyszerűsödik élete, hiszen ezentúl okostelefonról, vagy tabletről is vezérelheti otthona berendezéseit. Az ikonos kijelzők használata intuitív és egyszerű. Ha egyszer megpróbálta, biztosan megkedveli. A kezelőfelületén keresztül működtetheti redőnyét, tetőablakát, belső árnyékolóit , fűtését, a riasztót, a kamerákat és érzékelőket, a világítást és a bejárati ajtókat és kapukat is.
Hamarosan okosotthona úgy működik, ahogyan Ön szeretné... így mindig közel lehet otthonához.